ValÃme se ...:
Pokud se týká Karviné, tak výsledky tu jistě budou Teda kéž by už to bylo teď.
guest_1886:
budou tady někdy přidány výsledky letošního ročníku?
Bebe:
no nemyslím si, ale tak co už...
Valíme se ...:
Nejlépe sladěná dvojice se letos nevyhlašovala, protože oproti minulým ročníkům se nikdo nic moc neodvázal a nepředvedl. I nás to mrzelo, protože cenu jsme měli připravenou.
Bebe:
Dobrý den, letos se nevyhlašovala nejlépe sladěná dvojice, jaktooo ? :O
guest_3976:
Chci se zeptat,dá se cestovat i pěšky než na kole
ValÃme se ...:
Hlavním důvodem je to, že Valíme se městem není hrou pro děti. Limit 15 let jsme zvolili po pečlivém uvážení a toto základní pravidlo nebudeme měnit.
guest_9680:
Dobrý den chtšl bych se zeptat jaké jsou důvody proč se nemohou učastnit děti ve věku 12 let chtěl bych se zůčastnit se známým kterému je více než 18
VerulÃk:
Jak dlouho trva nez dorazi mejl s informacemi k platbe?? Dele jak pul hodiny???
Valíme se ...:
zkusíme pro příští rok někoho v Ostravě najít. Letos už ne.
Valíme se ...:
Valíme se městem není jenom o kole, to můžete absolvovat klidně i pěšky. Spíše je o disciplínách na stanovištích a ty jsou voleny s ohledem na věk účastníků - minimálně 15 let.
guest_3577:
Ostrava: A ti co to organizovali pred 2 lety uz organizovat nechce??
guest_3577:
Pro Ostravu, valime se neplanujete...byli jsme tam a chteli bychom znovu, ale zatim je tam jen rok 2011
guest_9636:
chtěl jsem se zeptat jestli bychom se s kamarádem mohl zučastnit když nám je 12 kdyby jsme měly třeba souhlasy rodičů na kole jezdíme oba hodně často
Valíme se ...:
Bohužel, v letošním roce jsme nenašli nikoho, kdo by zorganizoval Valíme se Ostravou.
guest_3127:
Plánuje se letos Valime se Ostravou?
ValÃme se ...:
Pro Terezu Christián: Přihláška přišla a byla předána Milovicím ke zpracování. Díky za připomínku, upozorníme je na tuto skutečnost.
Tereza Christián:
Dobrý den, poslala jsem přihlášku do Valíme se Milovicemi, ale dosud mi na e-mail nepřišli žádné pokyny, prostě nic. Byla přihláška doručena ?
guest_1607:
Start je hromadný. Všichni najednou. A kdo má splněné úkoly na 9 stanovištích a je první v cíli, vyhrává.